Despre mine

Salut si bine ai venit pe blogul meu.

Imi place sa invat. Direct de la cei din jurul meu sau citind. Am observat ca scrisul iti cristalizeaza gandurile asa ca atunci cand gasesc un concept interesant si am timp, il desenez cu cuvinte.

Dupa ce am petrecut cativa ani in multinationale pe diverse pozitii in departamente de Sales si Training, am ales cu entuziasm sa ma alatur echipei Trend Consult.

Majoritatea articolelor pe care le scriu au ca tema motivatia. Incerc sa ma indepartez de abordarea de vestiar a motivatiei (cu speech-uri de antrenori si gandire pozitiva din categoria self-help) si sa imi cladesc punctele de vedere pe o fundatie stiintifica. Cred ca atunci cand vine vorba de ceva asa de intim cum este motivatia, o teorie testata si validata valoreaza mai mult ca parerea subiectiva a 100 de indivizi care folosesc introspectia ca maniera de cunoastere a lumii exterioare.

Daca iti suna interesant ceea ce citesti, te astept sa povestim. Pe blog sau live.

Spor la lectura!

 

 

 
 1. Doru Vladimir Cosconel

  Salut Andrei !

  Ma bucur sa te cunosc, fie si pe aceasta cale !

  Am citit cateva dintre materialele scrise de tine, cu mare placere !

  Voi reveni !
  Atat cu “cititul”…cat si cu “ceva comentarii” !…

  O zi si o saptamana bune iti doresc !

  Cu stima,

  D. V. Cosconel

Leave a Comment

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Get Adobe Flash player